CAMPING-ul Filmul de Piatra este amenajat pe o proprietate vecină cu campusul Tășuleasa Social, străjuită de molizi umbroși.

 

 

Camparea la festival este gratuită (pentru posesorii de abonamente), iar dotările sunt minimale: toalete ecologice, priză pentru încărcarea telefoanelor, un robinet cu apă. Accesul în camping se va face începând de joi, 25.06.2019, ora 15:00.

Parcarea în camping

Cei care stau în camping au acces cu autoturismul în perimetru, în zonele indicate de voluntari.

Dușuri

Participanții cazați în camping vor putea folosi dușurile din Casa Sanitară din campusul Tășuleasa Social, recomandându-se următoarele intervale orare: 09:00-10:00, 13:00-14:00, 18:00-19:00. Alternativ, recomandăm folosirea dușurilor solare (portabile) și a săpunurilor ecologice. Un astfel de duș costă între 25 și 100 lei, se umple cu apă rece de la robinet și se lasă la soare pentru a se încălzi. Este necesară folosirea unui săpun bio/ecologic, cele tradiționale putând dăuna mediului.

Apa

Apa de la robinetul din camping și robinetele din campus este potabilă. Vă recomandăm insistent să vă aduceți propriul recipient refolosibil pentru apă și alte băuturi, pentru a reduce folosirea paharelor de unică folosință (chiar dacă acestea nu vor fi din plastic). La magazinul festivalului va exista și un număr limitat de căni de aluminiu inscripționate cu Filmul de Piatra.

Accesul în campus

Accesul în campusul Tășuleasa se face numai pe parcursul orelor de desfășurare a festivalului și numai pe intrarea principală, unde vor fi verificate brățările de acces. Accesul în campus este strict interzis prin alte locuri (poarta de acces auto, gard, etc.), chiar dacă participantul deține brățara de acces. Accesul în campus este strict interzis pe parcursul nopții, după încheierea programului.

Mâncare și băuturi

Participanții vor putea achiziționa mâncare și băuturi de la standul de food & drinks din campusul Tășuleasa Social. Un magazin sătesc se află la cateva sute de metri de camping, iar mai multe magazine și restaurante se află la șoseaua principală, în zona Hotelului Dracula, la aproximativ 3km de camping.

Accesul cu mâncare și băuturi alcoolice este interzis în campus, dar este permis în camping.

Minorilor le este interzis consumul de băuturi alcoolice.

Sfaturi

Nu uitați că Tășuleasa Social e la munte, la peste 1000m altitudine. Sunt necesare haine groase, încălțăminte adecvată și pelerină de ploaie, precum și o sursă de lumină: frontală, lanternă, telefon.

Urgențe

În caz de urgențe medicale, orice voluntar al festivalului vă poate îndruma spre personalul desemnat cu primul ajutor.

În caz de ploaie torențială, vă sfătuim să vă adăpostiți în autoturisme și să-i primiți și pe cei care nu au unul.

În caz de furtună (vânt puternic, grindină, descărcări electrice), vă puteți adăposti în campusul Tășu - în această situație puteți folosi pentru acces poarta auto, care este cea mai apropiată de camping.

 

 

Regulament

Pe lângă recomandările și informațiile de mai sus, participanții se obligă să ia cunoștință și să respecte și următoarele reguli, precum și indicațiile voluntarilor festivalului.

Organizatorii pot exclude din festival (din campus și din camping) orice persoană care nu respectă regulamentul, indicațiile sau prezintă un comportament inadecvat.

Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru pierderea sau furtul obiectelor personale.

Traficul sau consumul de droguri este ilegal, strict interzis şi va fi pedepsit conform legilor în vigoare.

Se interzice introducerea în camping a graffiti, stikere, sau alte materiale de publicitate care nu au fost avizate de către organizatori.

Este interzisă aruncarea deșeurilor în afara pubelelor și a containerelor de gunoi. Nerespectarea acestei obligații constituie contravenție și va fi sancționată ca atare.

Se interzice accesul în tot perimetrul de desfășurare a festivalului cu arme (chiar dacă sunt legal deținute), explozibil, cuțite, bricege, obiecte din sticlă sau alte obiecte care pot vătăma.

Se interzice introducerea și folosirea în campus și camping a boxelor, amplificatoarelor, sistemelor audio, inclusiv folosirea celor din autoturisme.